Kotisivut

Kotisivut nopeasti ja edullisesti

kotisivut internetsivut tietokoneetJos mietit Internet- sivustoa, tulit oikeaan osoitteeseen. Voit muokata sivujasi itse helposti ja nopeasti. Internetsivut eli kotisivut on helppo tapa saada tunnettuutta yritykselle, yhdistyksille, ym. Hoidan tarvittaessa puolestasi domain-varauksen, web-hotellin, sivuston suunnittelun, toteutuksen, meta-tiedot, tiedostojen siirron palvelimelle, sähköpostitilit ym. Lopullinen silaus sivustolla tehdään yhteistyössä, näin lopputulos miellyttää 100% sinua.

Hakukoneoptimointi kuuluu hintaan, näin varmistamme sivuston näkyvyyden esim. Googlessa!


Helposti itse muokattavat skaalautuvat kotisivut tehdään WordPress pohjalle. WordPress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä. Et tarvitse koodaustaitoa etkä muutakaan tietokonealan osaamista, riittää kunhan osaat näpytellä näppäimistöä!
Jos sinulla on jo kotisivut, oletko kokeillut miltä sivustosi näyttää tabletilla tai älypuhelimella? Saattaa tulla yllätyksenä ettei sivustoa pysty yksinkertaisesti lukemaan ollenkaan tai näyttää muuten vaan niin sekavalta. Yhä useampi ihminen selailee Internettiä joko tabletilla tai älypuhelimella ja käyttö tulee kasvamaan tulevaisuudessa. Juuri tästä syystä kannattaa uudistaa sivusto tämän päivän vaatimus tasolle. Responsiiviset eli skaalautuvat sivut mukautuvat automaattisesti sivulla vierailevan kävijän laitteen mukaiseksi. Kävijän ei tarvitse enää zoomailla ja vierittää sivua lukeakseen kaiken haluamansa. Sivusto saadaan myös tunnistamaan älypuhelimet ja kävijä voidaan ohjata suoraan lukemaan ns. mobiili versiota.

Kotisivujen tilaajalle nyt ilmainen perehdytys sivuston muokkaukseen. Älä odottele kumminkaimanpojan tekeleitä vaan ota rohkeasti yhteyttä niin laitetaan hommaan vauhtia. Sivuston uusi ulkonäkö on vain klikkauksen päässä!


Meiltä ei tarvitse pyytää erikseen tarjousta vaan se tulee tässä → Kotisivut nyt alkaen 399€ / 5 sivua

Sivustolle voidaan upottaa myös FLASHia, klikkaa ja katso esimerkkejä kotisivut digiapu tietokoneet