Kosteusmittaus

Kosteusmittaus kylpyhuone ja sauna tiloissa

Kosteusmittaus työt Tampere – Valkeakoski – Hämeenlinna akselilla pintoja rikkomatta

Mikäli epäilet kosteusvauriota tai mieltäsi askarruttaa kosteustaso kylpy-, wc- tai saunatiloissa, teetä kosteuskartoitus mittaus hyvissä ajoin. Päällisin puolin saattaa näyttää hyvältä mutta laatoituksen alla voi silti olla kosteutta liikaa. Kosteus voi imeytyä saumoista laatoituksen alle vaikka saumat olisivat ulkoisesti ehjät.

kosteusmittaus seniorivahti kylpyhuone home

Mikäli vesieristystä ei ole laatoituksen alla, rakenteisiin saattaa kertyä kosteutta. Asiaa voi helpottaa lattialämmitys joka osaltaan ennalta ehkäisee kosteusvaurioita. Kunhan vesieristys on kunnossa, vältytään monelta murheelta. Mikäli kosteutta todetaan mittauksissa, asia kannattaa korjata heti ja tehdä remontti. Mikäli halutaan tarkempaa mittausta, tällöin ”porareikä menetelmä” on hyvä vaihtoehto.

Märkätilakoulutus

Kosteusmittaajan Järjestelmäpassi märkätilatuotteiden asentamiseksi

 


Kosteusmittari

kosteusmittaus kosteusmittari remontti akaa kylpyhuoneremontti gann tietokonehuoltoJos olet ostamassa tai myymässä asuntoasi, kannattaa mittauttaa kosteusarvot ennen kaupan tekoa. GANN Hydromette UNI1 laitteella kosteusmittaukset pintoja rikkomatta nopeasti ja edullisesti.

Teetä puolueeton kosteusmittaus, mittauksesta saat kosteusraportin kosteusarvoineen.

 

Hinta 1. huoneelta VAIN 119€ +alv. sisältää kosteusraportin

Kosteuskartoitus työt  alueella Pirkanmaa – Akaa – Toijala – Viiala – Kylmäkoski – Urjala – Tampere – Valkeakoski – Hämeenlinna – Lempäälä